Avisit Survey - undersökningar för att förbättra din verksamhet

25% rabatt

Med Avisit kan du enkelt skapa egna undersökningar för både dina gäster och din personal. Med kunskapen du får kan du höja dina gäster och medarbetares nöjdhet och förbättra din verksamhet. 

Vill du veta vad dina gäster tycker om din mat och service? Eller behöver du göra en medarbetarundersökning för att se till att dina anställda mår bra och trivs? Med Avisit Survey kan du skapa undersökningar i ett enkelt och flexibelt verktyg. Dina svar presenteras i realtid och du kan enkelt jämföra dina svar mellan olika enheter och regioner. På så sätt kan du alltid få värdefulla insikter för att ta grundade beslut för att utveckla din restaurang.

Du som är kund i Martin & Servera-gruppen får

  • 25% rabatt på avgiften och betalar 399 kr i månaden

Undersök dina gästers upplevelse

Skapa enkla och snabba undersökningar så att du kan ta pulsen på dina gäster och se hur de upplever din restaurang. Med QR-koder på bordsryttare, kvitton eller take away-förpackningar kan du enkelt samla in dina gästers upplevelse och intryck. Om du vill göra en undersökning efter att gästerna varit hos er kan ni enkelt skicka ut automatiserade mejl för att samla in deras feedback.

Medarbetarundersökningar

Hur är arbetsmiljön och hur upplever personalen din arbetsplats? Med regelbundna undersökningar kan du identifiera din verksamhets styrkor och svagheter så att arbetsmiljön på din arbetsplats hela tiden utvecklas åt rätt håll. Med ett gott rykte blir det enklare för dig att att rekrytera och behålla din personal.

 


Relaterade Tjänster