Slipp Redovisning

300 kr rabatt / mån

Förenkla vardagen med digital redovisning för dig som driver restaurang. Du som är kund i Martin & Servera-gruppen får 300 kronor i rabatt per månad.

Fokusera på din kärnverksamhet och ta hjälp med redovisningen. Med Slipp får du enkla verktyg, lättförståelig rapportering och vägledande rådgivning.

Du som är kund i Martin & Servera-gruppen får

  • 300 kr rabatt per månad för ditt valda fastprispaket, gäller för Small, Medium & Large-paketen

 

Med automatiserade flöden sammanställs data och återrapporteras till dig på ett enkelt och tydligt sätt direkt i din mobiltelefon. Du får en tydlig överblick och kan enkelt hantera dina kostnader och löneutbetalningar.

Jobba digitalt med Slipp Redovisningsbyrå

Slut på hantering av pappersunderlag. Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Fakturera direkt i mobilen. Du skapar och skickar fakturor när du vill i appen eller på webben.

Betala fakturor, moms och löner i mobilen. Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Företagets ekonomi grafiskt i mobilen. Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult. Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Digitala lönebesked. Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked, loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebesked samlade på ett ställe.

Slipp redovisning kan hjälpa dig med

Problemfri redovisning för restaurangägare

Slipp redovisning erbjuder restaurangägare en problemfri bokföringstjänst till fasta priser. De skräddarsydda paketen inkluderar allt du behöver för en smidig bokföring, anpassad efter just din verksamhets behov. Teamet av kunniga experter tar hand om bokföringen så att du kan ägna dig åt att utveckla din restaurang. Den fasta prissättningen garanterar trygghet och transparens, utan några överraskningar.

Väj Slipp Redovisning för en pålitlig bokföringstjänst som förenklar administrationen av din restaurang. 

Bokslut för ditt företag till fast pris

Slipp redovisning erbjuder restauranger hjälp med bokslut – till fasta priser! Det årliga tjänstepaketet inkluderar bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration samt hantering av din K10:a. Du får hjälp med hela processen så att du kan fokusera på att utveckla din restaurang. Välj Slipp Redovisning för en smidig och professionell hantering av ditt bokslut, oavsett företagsstorlek eller specifika behov inom restaurangbranschen.

Årsredovisning för ditt företag till fast pris!

Slipp Redovisning erbjuder restauranger hjälp med årsredovisning – till fasta priser! Det årliga servicepaketet inkluderar upprättande av årsredovisning med bokslut, inkomstdeklaration samt hanteringen av din K10:a. Slipp sköter hela processen så att du kan fokusera på att utveckla din restaurang . Välj Slipp för en smidig och problemfri hantering av din årsredovisning, oavsett restaurangens storlek. Välkomna till Slipp för en professionell hantering av din restaurangs bokföring.

Slipp Redovisning – smidig deklarationshjälp för restauranger!

Hos Slipp Redovisning får restauranger professionell och kostnadseffektiv hjälp med deklarationer! I det årliga tjänstepaketet ingår inkomstdeklaration, bokslut, årsredovisning samt upprättande av din K10:a. Genom att Slipp tar hand om de här jobbiga men nödvändiga delarna av företagandet frigörs tid och energi till att driva din restaurang framåt. Välj Slipp Redovisning för en smidig och noggrann hantering av dina deklarationer, oavsett er restaurangs storlek. Slipp Redovisnings mål är att göra deklarationsprocessen enkel och effektiv för dig!

Starta aktiebolag – Slipp erbjuder nya kunder kostnadsfri starthjälp!

Slipps bolagsexperter strukturerar upp och upprättar alla nödvändiga handlingar för att starta ditt bolag, vilket sparar dig både tid och ansträngning. Du får en smidig och säker process, så att du kan fokusera på att få fart på ditt nya bolag. Den erfarna personalen vägleder dig genom varje steg och svarar på dina frågor längs vägen. Slipp tar hand om allt från registrering av företagsnamn och skapande av bolagsordning till kontakter med myndigheter och registrering av företaget hos Bolagsverket. Med Slipp Redovisning får du trygghet och expertis genom hela processen. 

Slipp Redovisning – löser dig med juridiken

Händer det att ditt företag har behov av professionellt juridiskt stöd och rådgivning, men att det kostar för mycket att anlita en jurist? Med ett fast pris och fokus på juridisk enkelhet erbjuder vi högkvalitativa avtal och mallar som är skräddarsydda för ditt företags behov. Med Slipp kan du förvänta dig att få den hjälp du behöver utan de vanliga juridiska komplikationerna. Slipp strävar efter att göra juridisk dokumentation enkel och tillgänglig, så att du kan sova gott om nätterna och fokusera på att driva din verksamhet framåt. Låt oss ta hand om det juridiska arbetet så att du kan fokusera på att utveckla ditt företag!

Välj mellan tre olika paket

Priset baseras på din omsättning


Relaterade Tjänster