Slipp Redovisning

300 kr rabatt / mån

Förenkla vardagen med digital redovisning för dig som driver restaurang. Du som är kund i Martin & Servera-gruppen får 300 kronor i rabatt per månad.

Fokusera på din kärnverksamhet och ta hjälp med redovisningen. Med Slipp får du enkla verktyg, lättförståelig rapportering och vägledande rådgivning.

  • Som kund i Martin & Servera-gruppen 300 kr rabatt per månad för ditt valda fastprispaket

 

Med automatiserade flöden sammanställs data och återrapporteras till dig på ett enkelt och tydligt sätt direkt i din mobiltelefon. Du får en tydlig överblick och kan enkelt hantera dina kostnader och löneutbetalningar.

Jobba digitalt med Slipp Redovisningsbyrå

Slut på hantering av pappersunderlag. Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Fakturera direkt i mobilen. Du skapar och skickar fakturor när du vill i appen eller på webben.

Betala fakturor, moms och löner i mobilen. Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Företagets ekonomi grafiskt i mobilen. Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult. Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Digitala lönebesked. Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked, loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebesked samlade på ett ställe.


Relaterade Tjänster