Bli kund

På webbplatsen Restaurangtjänster samlar vi tjänster och erbjudanden som förenklar din vardag. Den riktar sig till dig som är kund hos något av företagen inom Martin & Servera-gruppen. Är du inte kund hos oss? Följ länkarna nedan så hjälper vi dig.

Bli kund hos Martin & Servera

Martin & Servera erbjuder precis allt som ditt kök, din bar eller matsal behöver. Oavsett om du är en restaurang eller ett litet kafé, en hel kommun eller ett rikstäckande restaurangkoncept så vill vi gärna ha dig som kund.

Bli kund hos Martin & Servera. 

Bli kund hos Martin & Servera Restaurangbutiker

Martin & Servera Restaurangbutiker finns belägna i Årsta och Bromma i Stockholm. Här hittar du ett brett sortiment som omfattar allt från köksmaskiner till färskvaror, som frukt och grönt. Du som registrerat ditt serveringstillstånd kan handla alkohol sju dagar i veckan.

Bli kund hos Butikerna

Bli kund hos Galatea

Vi Galatea vill erbjuda det bästa från hela världen inom öl, vin och sprit. För oss på Galatea handlar allt om att dina gäster ska bli nöjda och få rätt dryck till rätt mat och sammanhang. Våra säljare finns runt om i hela landet och ingen stad eller affärsmöjlighet är för liten eller för stor för oss att engagera oss i.

Bli kund hos Galatea

Bli kund hos Sorundahallarna

Grönsakshallen Sorunda är frukt & grönt- och gourmetgrossisten som även har egen produktion av skuret och produktionskök. Rikstäckande med lager i Stockholm, Göteborg och Hässleholm. Läs mer.

Fiskhallen Sorunda är Stockholms specialistgrossist inom sjömat. Vi förser restauranger, hotell, kursgårdar och storkök med hållbara råvaror och förädlade produkter från sjö och hav. Läs mer.

Kötthallen Sorunda är Sveriges främsta grossist på kött, vilt, fågel och chark till restauranger runt om i hela Sverige från egna gårdar och framstående producenter i hela världen. Vi styckar och bereder kött i våra egna anläggningar och har kontroll över varan från uppfödning till färdig produkt. Vi har utöver det egen tillverkning av korv och chark från egna recept. Läs mer.