Personal- och lönesystem med Personalkollen

50% rabatt i 6 månader

Personalkollen är ett användarvänligt personal- och lönesystem nischat mot hotell- och restaurangbranschen. I systemet hanterar du allt – från tidrapportering och schemaläggning till färdiga löner och ekonomisk uppföljning. 

Få 50% rabatt i 6 månader

Personalkollen är marknadens ledande personal- och lönesystem som ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning gällande schema och ekonomisk uppföljning.

Just nu får du 50% rabatt på tjänsten. Lägg din intresseanmälan senast den 31/10 2022 för att ta del av erbjudandet.

Efter 6 månader går erbjudandet över i det ordinarie erbjudandet om 100 kronor rabatt på månadsavgiften, läs mer nedan.

Personalkollen är ett webbaserat och användarvänligt personal- och lönesystem som riktar sig till bland annat hotell, restauranger, caféer och detaljhandlare runt om i Sverige. Systemet ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning mot schema och ekonomisk uppföljning. De färdiga lönerna syns direkt i medarbetarnas app och ansvarig redovisningsbyrå kan alltid logga in och ladda ner alla väsentliga dokument för din bokföring.

Som kund i Martin & Servera-gruppen får du

  • 100 kr rabatt på månadsavgiften

Gratis stämpelklocka med Personalkollen Läs mer här.

Personalkollen innehåller

Med den smarta stämpelklockan missar du aldrig en stämplad tid eller att registrera en frånvarodag. Du får en notis vid avvikelser och godkänner tiderna med ett knapptryck. Tiderna registreras även om stämpelklockan tillfälligt saknar internetuppkoppling och självklart följer vi Skatteverkets regler för elektroniska personalliggare.

Skapa ett schema utifrån just era förutsättningar. Du skapar enkelt lediga pass och bestämmer när schemat ska publiceras för de anställda. Personalen kan smidigt byta pass med varandra direkt i appen och med drag-och-släpp-funktionen uppdaterar du snabbt schemat vid oförutsedda förändringar. Genom integrationer med både bordsbokningssystem, kassasystem och väderprognos från SMHI får du all information du behöver för att optimera din lönsamhet – direkt i schemaläggningen!

Med Personalkollen blir lönehanteringen trygg, effektiv och smidig.Med den röda tråden från tidsrapportering och schema till färdiga underlag är de slutgiltiga lönerna några få knapptryck bort. Du tar ut färdiga bokföringsunderlag och rapporter och personalen får sitt lönebesked direkt i appen.

Kassan skickar dricksen till Personalkollen. Personalkollen fördelar den enligt era uppsatta regler. Du godkänner, tar ut bokföringsunderlag och betalar ut till de anställda. Svårare än så ska inte drickshantering behöva vara.

Personalkollen underlättar även för dina anställda. I appen ser de anställda sitt schema, ansöker om passbyten och anger tillgänglighet för specifika dagar. Arbetad tid, lön- och dricksbesked visas direkt i appen och de kan med enkelhet lämna ett meddelade till dig som administratör.

Följ din försäljning och personalkostnad timme för timme och se det direkta utfallet mot prognosen. Genom att integrera ert kassasystem med Personalkollen sköts allt per automatik – så att du kan lägga fullt fokus på analysen.

Smidiga integrationer med bland annat kassasystem, bordsbokningssystem och beställningsappar gör att du handplockar marknadens bästa system och skräddarsyr en helhetslösning för just din verksamhet.

  • Digitalt anställningsbevis som signeras med BankID. Kopplingen till arbetsgivarintyg.nu gör det enklare än någonsin att    skapa de underlag och intyg du och dina anställda behöver.
  • Smidiga integrationer med bland annat kassasystem, bordsbokningssystem och beställningsappar gör att du handplockar marknadens bästa system och skräddarsyr en helhetslösning för just din verksamhet.

Relaterade Tjänster