Yabie - kassasystem och terminal i din smartphone

100 kronor rabatt/mån

Det har aldrig varit enklare att vara på språng och ta betalt, Med Yabie Go får du plats med både kassasystem och kortterminal i din smartphone. 

Ett system, flera fördelar. Med Yabies kassalösning får du allt du behöver för din försäljning. Mjukvara och hårdvara, kassasystem och betalningsalternativ. Den smarta kassan är enkel att anpassa och sköter din bokföring automatiskt. Skulle något gå sönder kan du andas ut. Allt sparas i molnet.

Du som är kund i Martin & Servera-gruppen får

  • 100 kr rabatt/månad vid köp av Yabie Go

Yabie Go - Ett komplett kassasystem i fickan

Yabie Go förenklar din vardag med ett enkelt och användarvänligt kassasystem. Skapa din egen startsida med interaktiva funktioner så du att snabbt kan välja dina mest populära produkter. Med Yabie Go får du ett certifierat och fullskaligt kassasystem och en kortterminal direkt i din telefon med koppling till Skatteverket.

En ny typ av kortterminal

Med Yabie Go tar du emot dina betalningar på alla sätt och med alla kort du är van vid. Du behöver ingen extern kortterminal -  utan kan istället låta dina gäster blippa sitt kort direkt på din smartphone. Betalningarna går blixtsnabbt och uppfyller samma säkerthets- och krypteringskrav som andra betalterminaler. Och givetvis kan du acceptera allt från Visa och Mastercard till Swish.

Fler system från Yabie

  • iPad-kassa med integrerad mobil kassaterminal
  • Anpassningsbar bordskarta
  • Beställ och betala direkt från bordet via QR-kod
  • Beställ och betala online för take away

Som en del av Yabie Online kan du erbjuda dina gäster att beställa och betala direkt vid bordet.

Dina gäster scannar QR-koden på bordet som automatiskt anger vilket bord de sitter vid. Utan att behöva stå i kö kan dina gäster välja fritt från menyn, betala direkt online och sedan sitta kvar vid bordet tills maten kommer. Samtidigt kommer beställningarna och betalningarna direkt in i din kassa som vanligt. Kan det bli enklare?

Nu kan du utnyttja bordskartan i mobilen! Funktionen fungerar inom flera användningsområden. Du kan till exempel använda den till att hålla ordning på gästnotor på en campingplats, till att hantera stammisar eller till företagskunder som betalar i slutet på månaden.


Relaterade Tjänster