Selma statistik

Gratis tills vidare

Selma statistik ger dig koll på inköpen. I tjänsten får du en helhetsbild över dina inköp och tar enkelt ut rapporter som passar dina behov. Selma är snabbt och tillgängligt, på det sätt du vill. Denna tjänst är för närvarande enbart tillgänglig för kunder till Martin & Servera Restauranghandel.

Kort om Selma statistik

  • Helhetsbild över dina inköp
  • Alltid tillgängligt
  • Enkelt att använda 

Välkommen att medverka på en kostnadsfri                        demo av Selma statistik. Anmäl dig här.

Mer om tjänsten

Anslut dig till Selma statistik

Helhetsbild över dina inköp

Med en helhetsbild över dina inköp kan du som driver restaurang göra smartare inköp. Du kan följa hur du står dig mot dina inköpsmål, exempelvis kopplat till andelen miljömärkta artiklar och vilka produkter som köps och till vilka volymer.

Alltid tillgängligt

Selma underlättar när du behöver ta kloka beslut i vardagen och inför framtiden. Tjänsten hjälper till när du behöver analysera, ta fram underlag för vidare rapportering eller bra beslutsunderlag när du utvecklar din verksamhet. Selma uppdateras kontinuerligt med ny statistik och du kan ta del av den när det passar dig.

Enkelt att använda

Tjänsten har ett enkelt och pedagogiskt gränssnitt, där du kan grotta ner dig i det du behöver veta just nu. Rapporterna går dessutom smidigt att exportera till Excel. Det finns färdiga standardrapporter tillgängliga med ett par klick.

 

Selma statistik är en digital tjänst från Martin & Servera.

3 tips till dig som hanterar statistik

1. Kontinuitet är vägen till framgång

Ta för vana att följa upp dina valda nyckeltal eller rapporter kontinuerligt över året. Att få koll på din verksamhet och dina inköp gör att du kan fokusera på annat.

2. Identifiera vad som är viktigt för dig

Du behöver inte planera flera år framåt men det underlättar om du har framförhållning i dina inköp. Se över om du kan köpa vissa artiklar i större mängd och/eller mindre frekvent. Det sparar ofta både tid och pengar och är mer hållbart för miljön.

3. Analysera och följ upp

Lär känna din verksamhet även genom din statistik. Hur gick det för dig?  Behövde du kanske lägga en extra beställning, så att allt blev mycket dyrare än du tänkt? Kolla upp och tänk till vad som är annorlunda jämfört med tidigare år för att ha något att jämföra med! Om du övar på att följa upp din plan lär du dig massor och kan desutom göra smartare inköp.

Har du redan Selma och vill logga in?

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta oss på 08-722 26 00 eller restaurangtjanster@martinservera.se


Relaterade Tjänster