Inventering

249 kr / mån

Prova kostnadsfritt i 30 dagar*. Med tjänsten Inventering får du koll på ditt lagervärde och dina kostnader. Med det enkla och användarvänliga verktyget kan du halvera tiden det tar att inventera, sänka dina råvarukostnader och minska svinnet.

Kort om Inventering

  • Enkelt att använda
  • Halvera din inventeringstid
  • Färdigkonterade inventeringsrapporter
  • Inventera direkt i mobilen

Välkommen att medverka på en kostnadsfri                        demo av Inventering. Anmäl dig här.

Mer om tjänsten

Anslut dig till Inventering

Enkelt att använda

I tjänsten skapas och underhålls dina inventeringslistor automatiskt. Du skapar snabbt upp dina lager med allt du handlat av oss och är redo för din första inventering. När du handlar fylls lagren på med nya artiklar. Du kan självklart även komplettera med artiklar du köper in från andra leverantörer.

Halvera din inventeringstid

Med tjänsten blir inventeringen snabb och enkel att jobba med – och du sparar arbetstid. Din inventering blir snyggt sorterad per lager och inventeringsgrupp. Med bättre koll på ditt lagervärde kan du sänka råvarukostnaderna och minska svinnet.

Färdigkonterade inventeringsrapporter

Om du inventerar regelbundet varje månad ger du dig själv möjligheten till ett komplett månadsresultat. Då vet du hur det går för din verksamhet och hur det står till med varulagret. Du kan hushålla med resurserna bättre, identifiera var det går att kapa kostnader och få mer tid över till annat. Rapporterna konteras automatiskt utifrån Visitas inventeringsgrupper.

Inventera direkt i mobilen

Du kan göra inventeringen direkt i mobilen eller platta. Välj själv vad som fungerar bäst för dig.

 

Inventering är en digital tjänst från Martin & Servera.

3 tips till dig som inventerar

1. Fyll på dina lager med nya artiklar

Innan du börjar inventera är det bra att stämma av om du har köpt nya artiklar som du behöver lägga i dina lager. Artiklar du köper från Martin & Servera kan du koppla direkt till ett lager eller hitta på listan för oplacerade artiklar. Glöm inte att fylla på med artiklar från dina övriga leverantörer.

2. Dela in din inventeringslista med hyllor

Genom att skapa hyllor på din inventeringslista underlättar du för dig själv när du ska hitta artiklarna på din lista. I torrförrådet kan du till exempel dela in listan i kryddor, konserver, mjöl och gryner, pasta och ris. I vinförrådet kan du dela upp i röda och vita viner, rosé och mousserade viner.

3. Inventera rätt saker

Tänk på att du ska inventera det du har på hyllan. Ibland hittar du en artikel på hyllan som du inte har på listan när du genomför din inventering. Genom att använda mobilen när du inventerar kan du samtidigt som du inventerar lägga till nya artiklar på din inventeringslista.

Priser

Abonnemang

Här ser du abonnemangskostnader för tjänsten Inventering.

  • Inventering: 249 kr / månad och kundnummer

  • Tillsammans med tjänsten Kalkyl & recept: 449 kr / månad och kundnummer

Volymrabatt

Vi ger volymrabatt för flera enheter inom samma kedja/gruppering:

10 – 29 enheter 5 % rabatt

30 – 49 enheter 10 % rabatt

50 – 74 enheter 15 % rabatt

75 – 99 enheter 20 % rabatt

100 enheter och fler 25 % rabatt

* 30 dagar gratis för dig som inte abonnerat på tjänsten tidigare.

Administratörskonto

Denna funktion ger dig möjlighet att sköta underhållet av egna leverantörer, egna artiklar/priser för flera restauranger. Priset för administratörskontot avgörs av hur många restauranger du kopplar till det. Kontakta oss för mer information.

Vill du veta mer om volymrabatt, administratörskonto eller har du frågor om tjänsten?

Kontakta oss på 08-722 26 00 eller restaurangtjanster@martinservera.se


Relaterade Tjänster