&Repeat retursystem

Tre månader kostnadsfritt

Med &Repeat kan du erbjuda dina gäster take away-lådor och bägare som kan användas om och om igen. Genom att ansluta dig till tjänsten får du både de lådor och bägare du behöver och ett digitalt system för utlåning.

Genom att ansluta dig till &Repeat rotationssystem för återanvändbara förpackningar är du redo för den nya lagstiftningen som träder i kraft i januari 2024, där alla som serverar mer än 150 maträtter eller drycker i engångsförpackningar är berörda. Läs mer om den nya lagstiftningen här.

Du som är kund i Martin & Servera-gruppen får

  • Fri anslutningsavgift
  • Tre månader kostnadsfritt

 

Enkelt för dig och dina gäster

Du ansluter dig till det paket som bäst passar överens med hur mycket take away du säljer per månad. Dina gäster laddar ner &Repeat-appen och scannar QR-koden på den/de förpackningar som följer med hem.

När förpackningen är tom lämnas den tillbaka av gästen till närmaste restaurang som är ansluten till &Repeat (som enkelt hittas i appen).

När lådor och bägare returneras på din restaurang scannar du QR-koden och diskar förpackningarna* – så är de tillbaka i systemet igen och klara att användas på nytt.

Dina gäster betalar ingen extra kostnad eller pant så länge lådor eller bägare returneras inom 5 dagar (eller 14 om de registrerar ett betalkort i appen).


*(Central diskning erbjuds mot extra kostnad via &Repeat på vissa orter)

Du kan välja mellan 3 olika paket:

  • Small – 20 förpackningar (lämplig om du serverar mindre än 2 000 take away/månad). 350 kr/månad och enhet.
  • Medium – 40 förpackningar (lämplig om du serverar mellan 2 000-4 000 take away/månad) 450 kr/månad och enhet.
  • Large – 60 förpackningar (lämplig om du serverar mellan 4 000-6 000 take away/månad). 550 kr/månad och enhet.

 

För högre volym än så, skicka en intresseanmälan så får du en offert. Förpackningarna klarar 500 diskingar. I avgiften ingår förpackningar, teknologi, balansering lager (ink logistik), ersättning av förlorade/skadade förpackningar och support.


Relaterade Tjänster