Minskat matsvinn med Generation Waste

10 % rabatt

Minska svinnet, reducera Co2-utsläppen & spara pengar! Generation Waste har de digitala mätverktygen och kunskapen du behöver för att kunna minska matsvinnet i din verksamhet. 

Minska mängden matsvinn och driv en mer lönsam och hållbar restaurang med Generation Wastes tjänster och utbildningar. Med det digitala verktyget får du kunskap om vad som slängs i din verksamhet så att du kan minska mängden svinn både från köket och från serveringen.

Som kund i Martin & Servera-gruppen får du

  • 10% rabatt på uppstartskostnaden och månadslicensen av det digitala mätverktyget

I erbjudandet ingår

  • Hållbarhetsutbildning för alla medarbetare vid uppstart
  • Mätning i tre olika fraktioner: tallrikssvinn, buffésvinn och kökssvinn
  • Statistik och kostnadsuppföljning
  • Drift, underhåll och support
  • Uppföljning och coachning efter 6 månader
  • Fortlöpande återkoppling och rapporter genom molntjänst kring totalt slängt avfall per period, total kostnad för slängt avfall per period, slängt avfall per gäst och period, kostnad per gäst och period mm.

Nyckeln till framgång är kunskap

Därför börjar processen med en analys och genomgång av verksamheten. Generation Waste utbildar all personal med fokus på en hållbar utveckling i köksmiljöer. Här går ni igenom hela processen från inköp till resthantering och fokuserar på att skapa förståelse, beteendeförändring och återkoppling. Med kunskap för hur ni tillsammans kan påverka dessa faktorer är det enklare att  förändra och hitta hållbara vanor som stannar.


Relaterade Tjänster