Zettle by PayPal

Färdigförhandlat avtal

Just nu får du också en Zettle-terminal utan extra kostnad.** Ta betalt och håll koll på försäljningen på ett och samma ställe med Zettle by PayPal’s smarta helhetslösning med kassasystem, kassaregister och kortläsare. Allt från en och samma leverantör, utan bindningstid.

Med Zettle kan du välja om du vill ha ett fullt kassapaket med iPad, kvittoskrivare och kortläsare för en mer traditionell setup eller om du föredrar en allt-i-ett-lösning, Zettle Terminal, med kortläsare, kassasystem och kvittoskrivare i en och samma mobila enhet.

Som kund i Martin & Servera-gruppen får du

  • Ett fördelaktigt avtal på transaktionsavgiften från Zettle by PayPal, skicka en intresseanmälan för mer information*.

  • Just nu får du också en Zettle Terminal utan extra kostnad!** En allt-i-ett-lösning med kortläsare, kassasystem och kvittoskrivare i en och samma mobila (Ord pris 2999 kr).

I erbjudandet ingår:

  • Försäljningsrapporter som hjälper dig att få ännu bättre koll på din verksamhet och gör det enklare att planera dina inköp

  • Separata personalkonton som visar försäljning per medarbetare

  • Sömlösa bokföringsintegrationer (till exempel Visma, Fortnox, Wrebit och Björn Lundén)

  • Support

 

Med Zettle kan du ta betalt på flera olika sätt: Kontaktlösa kortbetalningar, Google, Apple och Samsung Pay, Fakturor, Presentkort, Betallänkar för enkla betalningar på distans, Swish, Kontanter, Klarna In-store.

* Erbjudandet gäller kunder över en viss omsättning samt enbart för nya Zettle kunder

**Erbjudandet gäller till och med 29/7 2022


Relaterade Tjänster