Återvinning för restauranger

25% rabatt

Kom igång med återvinning från Office Recycling. Effektivt, miljövänligt och med förstklassig service så att du kan fokusera på din verksamhet och dina gäster. Alltid med rena kärl och en egen kontaktperson.

Office Recycling har under många år hjälpt restauranger i Stockholm och Uppsala med omnejd implementera och optimera sin återvinning. Med Office Recycling behöver du inte oroa dig för farliga utsläpp och oljud runt gäster och personal. Fordonen drivs på fossilfria drivmedel och kärlen tar de med sig till det egna återvinningscentret för tömning. Det betyder – inga glaskärl töms på på plats.

Har ni extra mycket avfall en dag? Då kan ni enkelt nå er kontaktperson och få hämtning inom 48 timmar.

Du som är kund i Martin & Servera-gruppen får

  • 25% rabatt på Office Recyclings tjänster

Kort om Office Recycling

  • Experter på återvinning för restauranger i Stockholm och Uppsala med omnejd
  • Alltid rentvättade kärl
  • Hämtning enligt schema och vid behov inom 48 timmar
  • Förstklassig service och en dedikerad kontaktperson
  • Tydliga fakturor, ingen framkörningsavgift
  • 100 % fossilfria transporter

Rent & fräscht intill restaurangen

Ett fräscht miljörum är inte bara trevligare att besöka, det håller också ohyra och dålig lukt borta. De smutsiga kärlen byts ut mot rentvättade vid varje hämtning och lämnar ert återvinningsutrymme fräscht. Det uppskattas inte minst av personalen, men även av gäster och fastighetsägare.

Branschens grönaste aktör

Office Recycling har skapat ett framgångsrikt recept för att öka kundernas återvinning med upp till 50 % kombinerat med miljövänliga transporter.


Här kan ni känna er trygga att avfallet tas om hand enligt konstens alla regler. Office Recycling innehar kvalitets- och miljöcertifiering enligt ISO 9001 och 14001 och är den enda aktören i branschen med en fordonsflotta märkt med Bra Miljöval.

Övriga tjänster och lösningar

Hämtning av avfall må vara det primära tjänsteerbjudandet, men Office Recycling tar ansvaret ett steg längre. Här erbjuds aktiv rådgivning och behovsanalys inte bara innan ni blir kunder, även löpande i samarbetet. På så sätt kan du vara säker på att ni har den rätta lösningen för just din verksamhets behov.

Office Recycling vill dela med sig av sin kunskap om återvinning. Genom din kontaktperson och Office Recyclings nyhetsrum erbjuds du matnyttig information om hållbarhet i verksamheter, lagar och regler, och såklart återvinning i allmänhet.

Behovet efter mer effektiva återvinningslösningar kommer fortsatt efterfrågas. Därför har man alltid blicken på horisonten och örat mot rälsen. I produktsortimentet finns självklart kärl, möbler och burar, men även en och annan innovativ green tech-produkt.

Ett exempel är Office Recyclings avfallskomprimator som reducerar avfallsvolymen med upp till 90 % genom att separera överbliven vätska från förpackningar. Med en inbyggd komprimator pressas avfallet samman direkt i maskinen. Det innebär färre hämtningar och renare avfall. Perfekt för food courts och snabbmatsrestauranger!


Relaterade Tjänster