Gigleer – Framtidens platsbank

Generösa rabatter

Gigleer är lösningen som gör livet enklare för dig som krögare och arbetsgivare. På den moderna platsbanken, skapat av krögare för krögare, hittar du användare som vill jobba i branschen och du kan nå tusentals arbetssökande i alla större svenska städer.

Med Gigleer får du ett enkelt, tidsbesparande och kostnadseffektivt sätt att bemanna din verksamhet. I appen kan du enkelt lägga upp dina annonser, ta kontakt med intressanta gigare och boka in jobb. Efter avslutat arbetspass betalas lönen ut direkt via appen.

 

Du som är kund i Martin & Servera-gruppen får

  • prova Gigleer två veckor gratis
  • 50% rabatt på 1 års abonnemang i Gigleer

Välkommen till framtidens rekryteringsverktyg

Gigleer, med sin unika plattform, blev snabbt en av Sveriges största arbetspooler, som fortfarande växer. Här hittar du studenter och skolungdomar som vill arbeta under sommaren. Men också erfaren personal.

Du kan söka extrapersonal för ett kort inhopp en kväll, men även säsongspersonal och tillsvidareanställningar.

Förenkla sökning extrapersonal och rekrytering

Kostnadsbesparing, effektivisering

Öka transparensen mellan arbetsgivare och arbetstagare

Spara upp till 70-80% av dina rekryteringskostnader

Garantera bra villkor och kollektivavtal. Säkerställer vita löner.

Du når din befintliga personal mer effektivt genom din egen personalpool.

Det ska vara enkelt och gå fort!

Allt är samlat i ett fönster på din dator eller i appen så att du enkelt och snabbt kan matcha de arbetssökandes erfarenheter med av vilken typ av kompetens du söker. I den arbetssökandes profil kan du se tidigare meriter, en personlig beskrivning och bild. Här kan du också läsa omdömen från tidigare arbetsgivare så att du snabbt och enkelt kan bilda dig en uppfattning om individen. Allt är lättöverskådligt för att effektivisera urvalet av rätt medarbetare.

Gig, säsong och tillsvidareanställningar

Du har möjlighet att enkelt lägga upp alla sorters arbetsförfrågningar till arbetssökande i Gigleer. Optimera företagets schemaläggning för maximal effektivitet och flexibilitet med befintliga och nya medarbetare.
Rekrytera personal genom Gigleer och spara 40-70%.

Löneadministration

Gigleer sköter all löneadministration åt dig för extrapersonal/gig, arbetspassen läggs automatiskt in i vårt system så du ser kostnaden direkt. Välj mellan att betala med kort eller faktura på 30 dagar. En administrationsavgift på 20% på bruttolönen är det enda som tillkommer från Gigleer.

Transparens

Se omedelbart den preliminära kostnaden när du skapar ett gig. Arbetsgivare och Arbetstagare ser varandras profiler för matchning och båda parter ger varandra omdöme för en öppen transparens. 

Kostnadsfri Trygghet

De som arbetar via Gigleer har kollektivavtal och är försäkrade så du som arbetsgivare är trygg. Du kan avbryta ett gig och betalar inget förrän gigget är slutfört och du har granskat och godkänt tidrapporten - en transparent och riskfri process för arbetsgivare.

 

I den arbetssökandes profil kan du se tidigare meriter, en personlig beskrivning och bild. Här kan du också läsa omdömen från tidigare arbetsgivare så att du snabbt och enkelt kan bilda dig en uppfattning om individen. Allt är lättöverskådligt för att effektivisera urvalet av rätt medarbetare.

Ge ett omdöme och recension

Ett omdöme från 1-5 ges av både arbetsgivaren och arbetstagaren efter avslutat gig, gärna med en kort recension. 

Du kan skicka ut en vakansförfrågan till din befintliga personal men även sökande på Gigleer och få svar inom några få minuter. Nu kan du även söka personal med stöd eller lönebidrag.

Gigleer vill öppna dörrar och möjligheter för nyanlända och personer som står långt ifrån arbetsmarknaden där många även är berättigade till stöd och bidrag vid anställning. Detta görs genom att:

  • Möjliggöra för arbetsgivare att söka, attrahera giggare/arbetssökande på ett effektivt och kostnadsbesparande sätt genom anställningsintervju via plattformen eller provjobb, utan att behöva låsa in sig i långa avtal. Allt hanteras i plattformen via dator eller app.
  • Gigleer sköter allt det administrativa.

01 | Bjud in personal

Bjud in befintlig personal till din workpool genom en sms länk, allt de behöver göra är att klicka på länken och acceptera inbjudan

02 | Flera workpools

Du kan ha flera olika workpools för att enkelt kunna sortera din personal efter kompetens eller arbetsroll

03 | Låna personal

Har du flera enheter kan du enkelt “låna” personal mellan enheter vid t.ex sjukdom eller när det är extra hög belastning för att effektivisera personalstyrkan

04 | Undvik internfakturering

Gigleer löser det åt dig, du får en faktura på totalbeloppet och personen som har jobbat får lönen utbetald inom 15 min efter avslutat arbetspass

Se omedelbart den preliminära kostnaden när du skapar ett gig, Arbetsgivare och Arbetstagare ser varandras profiler för matchning och båda parter ger varandra omdöme för en öppen transparens.

Godkänn tidrapporter efter gig

Efter att gigget är avslutat får arbetstagaren skapa en tidrapport som sedan behöver godkännas av dig som arbetsgivare. Detta ger dig en möjlighet att noggrant granska arbetstimmarna och säkerställa att allt är korrekt innan betalning sker.

Anställnings- / Förmedlingsavtal

Anställnings- / förmedlingsavtal skickas via e-post till båda parter när gigget är bekräftat. Vid säsong och tillsvidareanställning så kan du på ett smidigt sätt ta in arbetssökande på provjobb innan du väljer att anställa.

Giggarna är omfattade av kollektivavtal via Säljarnas Kollektivavtal, som är framtaget för gigarbeten och används av flertal aktörer inom bemanningsbranschen idag så du som arbetsgivare kan känna dig trygg.

Du kan avbryta ett gig och betalar inget förrän gigget är slutfört och du har granskat och godkänt tidrapporten - en transparent och riskfri process för arbetsgivare.

Livs- och olycksfallsförsäkring

Giggarna får tjänstepension i form av 4.5% pensionsavsättning.

Stödlinje

Välj det abonnemangsform som passar dig och din verksamhet bäst. 

Månadsabonnemang

229 kronor per månad

Totalt 3588 sek/år

Helårsabonnemang

159 kronor per månad (ord 299)

Totalt 1788 sek per år

Du sparar 1800 sek

Halvårsabonnemang

249 kronor per månad (ord 299)

Totalt 1494 sek per år

Spara 300 sek

 

Alla priser är exklusive moms.

Har du några frågor eller behöver hjälp? Gigleers support tillgänglig vardagar 09:00 – 16:00 och är redo att svara på dina frågor.

Mejl: support@gigleer.com

Telefon: 0770-17 70 81


Relaterade Tjänster