Royal Streaming - musik som ökar försäljningen

Kostnadsfritt 30 dagar

Skapa rätt stämning med musik. Royal Streaming levererar designad musik till varumärken över hela världen. Prova två skräddarsydda musikkoncept, unikt framtagna till Martin & Serveras-gruppens kunder.  

Med musik skapar du rätt stämning i matsalen för dina gäster och stärker ditt eget varumärke. Med de designade kanalpaketen hittar du musik i rätt tempo och tid på dygnet som får både gäster och personal att trivas. Designad musik som ökar både trivsel och försäljning. Nu finns musikkoncept speciellt framtagna för Martin & Servera-gruppens kunder.

Som kund i Martin & Servera-gruppen får du

  • Testa kanalpaketen kostnadsfritt i 30 dagar

  • Hela musiktjänsten (efter test) för 495 kronor/månad

Skapa en schysst atmosfär och öka din försäljning

Musik är en stor del av dina gästers upplevelse och stärker inte bara ditt varumärke utan ökar både trivsel och din försäljning. Nu har Royal Streaming har tagit fram ett genomtänkt sound för Martin & Servera-gruppens kunder. I de unika paketen har man tänkt på allt från val av musik till tempo och tid på dygnet så rätt låt spelas vid rätt tillfälle.

Välj mellan två musikkoncept

  • Royal Artist  låter dig upptäcka ny och spännande musik! Listan består av nya osignade artister, vilket betyder att du inte behöver tänka på rättigheter när du spelar den. 
  • Den kommersiella består av etablerade artister och musik du känner igen! Här tillkommer rättighetskostnader till Stim och Sami för framförandet av musiken.

 

Royal Streaming har sedan 2006 levererat designad musik åt varumärken världen över. Nu kan du tillsammans med Royal Streaming spela designad musik och få hjälp att hålla koll på vad som gäller för rättigheter. Med musik förstärler du upplevelsen, ökar försäljningen och får både dina gäster och din personal att trivas.


Relaterade Tjänster