Utbilda dig med GastroMerit

Från 495 kr

Vi har marknadens största utbud av utbildningar för restaurangbranschen. GastroMerit erbjuder Sveriges mest kompetensutvecklande och inspirerande utbildningar, med ett brett kursutbud som passar dig oavsett om du är ny i branschen eller mitt i yrkeslivet.

Hitta alla våra aktuella utbildningar

På martinservera.se har vi samlat alla våra aktuella utbildningar. Där kan du läsa mer om kurserna och anmäla dig.

Exempel på ämnen

  • Dryck
  • Ekonomi
  • Hygien & livsmedelssäkerhet
  • Köksutbildningar
  • Service & matsal
  • Ledarskap
  • Inspiration
  • Diplomutbildningar

Utbildning utvecklar din verksamhet

Kreativitet, energi och matglädje

De kursledare du möter hos oss är handplockade för sin kunskap och för sin förmåga att inspirera och lära ut. De tillhör de främsta inom sitt yrke. Med hjälp av deras erfarenhet får du inblick i både teoretiska och praktiska moment. Kreativitet, energi och matglädje är de ledord som präglar våra kurser.

 

Brett utbildningsprogram

GastroMerit erbjuder utbildningar inom matlagning, ledarskap, ekonomi, service, hygien och dryckeskunskap. Vissa kurser ger bred och grundläggande baskunskap, medan andra är mer spetsinriktade med fokus på de senaste trenderna. Vi erbjuder även tre branschunika terminsutbildningar; restaurant manager, sommelier och kökschefsutbildning.

På plats eller distans

Hos GastroMerit hittar du ett starkt utbildningsprogram med kurser och utbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen som dig som befinner dig mitt i yrkeslivet, är chef, krögare eller driver en större rikstäckande kedja. GastroMerit arbetar nära restaurangbranschen för att skapa utbildningar och kurser som möter verkliga behov.

Förutom vårt stora utbud av en- och flerdagarskurser på plats hos oss i Årsta/Stockholm (eller på andra orter i landet) erbjuder vi även ett stort antal webbutbildningar och streamade utbildningar – perfekt för dig som hellre läser på distans.

 

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar

Oavsett om du funderar på en köksutbildning, en bartenderkurs eller vill lära dig mer om moderna desserter så kan vi skräddarsy en kurs för dig och dina anställda.

Har du behov av en utbildning eller kurs som anpassats för att passa just dig och din verksamhet? Vi genomför ofta – och gärna – specialanpassade utbildningar och kurser för våra kunder.

Vi har ett brett kontaktnät av kunniga kursledare och olika ämnesområdesexperter. Vi kan också arrangera kursen hos dig i era egna lokaler.

Hör av dig till oss så ger vi ett förslag anpassat efter dina önskemål.

Vill du veta mer om våra utbildningar?

Kontakta oss på 08-722 26 00 eller gastromerit@martinservera.se


Relaterade Tjänster