Temperaturbevakning med TempOnline

Rabatt

Öka livsmedelssäkerheten, minska svinnet, reducera energiförbrukningen och spara arbetstid med TempOnline. Ett säkert system för automatisk temperaturbevakning av kyl och frys som ger dig mer tid över till annat.

Sluta mäta temperaturen i din kyl och frys manuellt, Temponline mäter och registrerar temperaturen i er kyl och frys var 10:e minut, dygnet runt, året om. Avviker temperaturen skickas ett larm via SMS och e-post. Varje vecka får du dessutom en rapport på temperaturhistorik för respektive kyl/frys.

Du som är kund i Martin & Servera-gruppen får:

  • 500 kronor rabatt på startavgiften för baspaketet och ytterligare rabatt om du vill lägga till fler kyl/frysenheter.

 

Med TempOnline kan du öka livsmedelssäkerheten, minska på svinnet, säkerställa kvaliteten på dina livsmedel, sänka din energiförbrukning och spara arbetstid. TempOnline ett abonnemang med fast månadskostnad baserat på hur många kylar och frysar du bevakar. All utrustning ingår i månadsavgiften och inga extra kostnader tillkommer.

Baspaket - bevaka temperaturen i 4 stycken kyl/frys/kylrum/frysrum:

Startavgiften Baspaket 3400 kr (ordinarie pris 3 900 kr)
Månadsavgift baspaket: 450 kr

För att lägga till  6-10 stycken kyl/frysenheter

10 % rabatt på månadsavgiften för varje ytterligare kyl/frys (ordinarie pris 90 kr/st/mån)
Startavgift 100 kr för varje extra kyl/frys

 

Självklart kan du ansluta fler kyl- och frysenheter, gör en intresseanmälan så får du ett separat kostnadsförslag.

Enkel installation

TempOnline är så enkelt att installera att du kan göra det själv om du vill. Lösningen bygger på en ny teknik där alla funktioner, all data och inställningar finns i en molntjänst. Du behöver ingen dyr centralenhet, ombyggnad eller installation av dina kyl- och frysanläggningar för att få igång tjänsten. 

TempOnlines kunder finns idag inom restaurang, livsmedelsbutiker, hotell och caféer och offentliga kök över hela Sverige. Systemet passar alla modeller av kyl och frys inklusive plug-in modeller, frys- och kylrum även äldre modeller.

Minsta antal kyl/frys för övervakning är 4 stycken.


Relaterade Tjänster