Digital demo av Martin & Serveras tjänster

Kostnadsfritt

Lär dig mer om våra tjänster Kalkyl & Recept, Inventering, Selma och Cheffle i våra digitala demos. Anmäl dig till vilken eller vilka tjänster du vill lära dig mer om så kontaktar vi dig.

Välkommen att medverka på demo av våra tjänster. Här visar vi hur tjänsterna fungerar, svarar på frågor och delar med oss av tips för att du ska kunna arbeta effektivt i de olika verktygen. Demon är digital, tar ca 45 minuter och självklart kostnadsfri. Anmäl dig via formuläret nedan så skickar vi en kallelse till dig.

Kalkyl & recept


Med Kalkyl och recept kan du kalkylera dina recept, göra justeringar och byta ut råvaror så att du får full koll på dina råvarukostnader. Läs mer om Kalkyl & Recept här.


Inventering


Med vår inventeringstjänst kan du inventera ditt lager på ett smidigt sätt. Tjänsten är snabb och enkel att hantera och du kan halvera din inventeringstid. Läs mer om Inventering här.


Selma statistik


Med Selma statistik får du koll på vad handlat från Martin & Servera och kan enkelt dra ut rapporter för att följa upp dina inköp. Läs mer om Selma statistik här.


Cheffle


Behöver du rekrytera personal så är tjänsten Cheffle för dig. Ett branchanpassat verktyg som hjälper dig genom alla steg i processen och når kandidater som söker jobb i branschen. Läs mer om Cheffle här.

Välkommen!

 


Relaterade Tjänster