Cheffle rekrytering

Första annonsen gratis

Du får första annonsen gratis*. Att hitta och behålla personal är en av hotell- och restaurangbranschens största utmaningar. Med Cheffle rekrytering blir det enklare att hitta rätt kandidater för jobbet och du får en struktur för alla delar i rekryteringen.

Kontakta mig

Kort om Cheffle rekrytering

  • Attraktiva annonser
  • Nå kandidater som vill jobba i branschen
  • Spara tid genom ett strukturerat flöde för hela din rekryteringsprocess

Du får första annonsen gratis när du bokar din annons

Du som aldrig provat Cheffle tidigare får din första annons kostnadsfritt. Gör så här:

  • Gå till Cheffle och skapa ditt personliga konto
  • Lägg upp din restaurang, glöm inte att berätta mer om er profil, lägga in logotyp med mera
  • Skapa din annons, välj att annonsera utan abonnemang och ange rabattkod: Gratis

Mer om tjänsten

Proffsig rekrytering med Cheffle

Attraktiva annonser

I tjänsten skapar du en företagsprofil och attraktiva platsannonser, det finns färdiga mallar som hjälper dig. Vi korrläser alltid alla annonser och kommer med förbättringsförslag om sådana behövs. Du kan publicera enskilda annonser, om du rekryterar sällan. Om du rekryterar ofta kan du ansluta dig till ett prisvärt annonsabonnemang.

Nå kandidater som vill jobba i branschen

Vi arbetar ständigt med att driva rätt kandidater till de annonser som erbjuds via Cheffle. Med en genomtänkt företagsprofil och en proffsig annons syns du där arbetssökande finns. Det gör att du kan bygga ditt arbetsgivarvarumärke på lång sikt, och ha större chanser att hitta rätt kandidater under både låg- och högsäsong.

Spara tid genom ett strukturerat flöde för hela din rekryteringsprocess

Hotell- och restaurangbranschen är en härlig bransch att jobba i och det blir allt viktigare att skapa sunda arbetsplatser och vara en attraktiv arbetsgivare. Med Cheffle får du en branschanpassad och modern plattform för rekrytering. Det skapar en trygg upplevelse både för kandidaten och för dig som arbetsgivare. Med tjänsten får du koll på alla steg tack vare det visuella flödet - samtliga ansökningar kommer in via Cheffle och du som arbetsgivare kan sortera och administrera ansökningarna via drag- & drop-funktioner.

 

Cheffle rekrytering är en digital tjänst från Martin & Servera.

3 tips till dig som rekryterar

Vi inom Martin & Servera-gruppen är en stor arbetsgivare och genomför många rekryteringar runtom i landet varje år. Här är tre tips från oss, baserat på hur vi lägger upp våra rekryteringsprocesser.

  1. Träffa rätt med tydlighet. En bra platsannons ska matcha ihop jobbet du utlyser med rätt kandidat. Du behöver beskriva vad jobbet handlar om, vilka de konkreta arbetsuppgifterna är, önskad och relevant bakgrund och erfarenhet, arbetstider och möjligheterna till utveckling.
  2. Vem är du och vad är din vision? Kandidaten vill veta vem du är som arbetsgivare, så beskriv stämningen på arbetsplatsen och visionen med din verksamhet. Hur vill du att medarbetare ska kunna utvecklas, på kort sikt och lång sikt? Om du kan måla upp en vision för vad du vill vara som arbetsgivare blir det lättare för kandidaten att välja dig och känna att han eller hon vill vara med på din resa.
  3. Var kommunikativ och tillgänglig. En rekryteringsprocess tar ofta tid och det finns risk att tappa starka kandidater. Ett sätt att minimera den risken är att beskriva rekryteringsprocessens olika delar, vara tillgänglig för frågor och löpande meddela de aktuella kandidaterna hur det går.

Priser

Annonsering med abonnemang är att rekommendera för dig som annonserar lite oftare. Det brukar löna sig att teckna ett abonnemang om du annonserar fler än två gånger per år.

Abonnemanget kostar 199 kr / månad och enhet. Uppsägningstid 3 månader.

 

Annonskostnader med abonnemang:

Kategori 1 – 995 kr / annons

Exempel på tjänster: Serveringspersonal, kallskänka, bartender, receptionist, köksbiträde, diskare och liknande tjänster

Kategori 2 – 1 995 kr / annons

Exempel på tjänster: Köksmästare, kock, hovmästare, souschef, restaurangchef, hotellchef och liknande tjänster

Att annonsera utan abonnemang fungerar bäst för dig som rekryterar sällan. Om du däremot annonserar mer än två gånger per år brukar det löna sig att teckna ett abonnemang.

Priset på jobbannonserna baseras på vilken typ av tjänst du söker.

 

Annonskostnader utan abonnemang:

Kategori 1 – 1 895 kr / annons

Exempel på tjänster: Serveringspersonal, kallskänka, bartender, receptionist, köksbiträde, diskare och liknande tjänster

Kategori 2 – 3 495 kr / annons

Exempel på tjänster: Köksmästare, kock, hovmästare, souschef, restaurangchef, hotellchef och liknande tjänster

Prisförfrågan

Har du många enheter/restauranger? Kontakta oss för pris och mer information.

Boosta din Cheffleannons med riktad annonsering

Jobtip är en unik tilläggstjänst för dig som annonserar via Cheffle. Tillägget innebär en skräddarsydd spridning i de stora sociala kanalerna. Jobtips smarta digitala plattform söker upp de mest relevanta kandidaterna till din tjänst, vilket ger din jobbannons en högre träffsäkerhet och en lägre exponeringskostnad. Och i slutändan rätt person som din nya medarbetare!

Vi på Martin & Servera har förhandlat det rabatterade priset på tillägget med Jobtip. Erbjudandet gäller våra annonsörer via Cheffle. Kontakta oss om du vill veta mer.

För dig som söker nytt jobb i branschen

Här hittar du alla lediga jobb i branschen just nu.

Har du frågor om tjänsten? 

Kontakta oss på 08-722 26 00 eller restaurangtjanster@martinservera.se


Relaterade Tjänster